Direktlänk till inlägg 4 oktober 2012
2,5 msk Gelatinpulver |
2,5 dl vatten |
3,75 dl Strösocker |
2,5 dl Ljus sirap |
0,25 tsk Salt |
2 msk Vaniljsocker |
2 dl Florsocker |
Hejsan alla! Jag har flyttat min blogg till blogg.se för att jag tycker att det är enklare att göra vissa saker där och så. Hoppas att du följer min nya blogg! min nya blogg hittar du HÄR! Puss! / Jennifer! <3 ...
Hej alla snälla människor där ute! Jag vill bara säga att jag har fått världens bästa och nya favoritprogram som heter Historieätarna som går på svt1 på torsdagar kl 21.00. Du kanske känner att Sveriges historia på SO lektionerna inte intreserar dig ...
Idag är det ju kanelbullens dag så vad passar inte bättre än ett recept på bullar?! Vik degen till ett dubbelvikt ark och skär en bit som du sedan skär ett snitt i så det ser ut som ett par byxor. Tvinna byxbenen... ...och snurra ihop till...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|