Direktlänk till inlägg 11 december 2011
Underbart goda chokladbollar som är knapriga från rostade hasselnötter. Mörk choklad och kaffe ger extra god smak!
100 g rostade, skalade hasselnötter
1 dl dinkelflingor
50 g mörk choklad 70%, finriven
25 g Arla® svenskt smör, rumsvarmt
1 äggula
2 msk honung
1 tsk kallt starkt kaffe
Mixa 2/3 av hasselnötterna tillsammans med dinkelflingorna till smulor. Tillsätt choklad, smör, äggula, honung och kaffe. Mixa tills det bildar en boll. Hacka de resterande nötterna fint och lägg på en tallrik. Forma bollar av smeten och rulla dem i nöthacket. Förvaras svalt i kylskåp.
Hejsan alla! Jag har flyttat min blogg till blogg.se för att jag tycker att det är enklare att göra vissa saker där och så. Hoppas att du följer min nya blogg! min nya blogg hittar du HÄR! Puss! / Jennifer! <3 ...
Hej alla snälla människor där ute! Jag vill bara säga att jag har fått världens bästa och nya favoritprogram som heter Historieätarna som går på svt1 på torsdagar kl 21.00. Du kanske känner att Sveriges historia på SO lektionerna inte intreserar dig ...
Idag är det ju kanelbullens dag så vad passar inte bättre än ett recept på bullar?! Vik degen till ett dubbelvikt ark och skär en bit som du sedan skär ett snitt i så det ser ut som ett par byxor. Tvinna byxbenen... ...och snurra ihop till...
Marshmallows
31
”Hemgjorda marshmallows är mycket godare än de du köper i butikenoch du kan ge dem fin färg med karamellfärg.”
ca 30min
Ingredienser
2,5 msk Gelatinp
ulver
2...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
|||
19 | 20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|